HELATORSTAIN METSÄKIRKKO KASARMINLAHDEN LAAVULLA 9.5.2024 KLO 15

Kasarminlahden laavulla järjestetään myös tänä vuonna tutuksi tullut Helatorstain Metsäkirkko. Paikalla seurakunnan edustaja, joka tarkentuu lähempänä ajankohtaa. Alkuun koivunmahla alkumalja, yhdistyksen puheenjohtajan tervehdys. Tuttuun tapaan tapahtuman lopussa nokipannukahvit pullan kera. Näistä koostuu suosittu Helatorstain Metsäkirkko Kasarminlahden laavulla, joka soveltuu koko perheelle rauhoittumishetkenä arjen kiireiden keskellä. Eikä huolta, vaikka paikka ei olisikaan entuudestaan tuttu, sillä sinne lähdetään yhdessä kävellen urheilukentän parkkipaikalta klo 14:15 (Etelälinjakatu 2 Uusikaupunki). Olette kaikki lämpimästi tervetulleita tunnelmalliseen tapahtumaan ja nauttimaan hiljaisuudesta luonnon rauhassa! Tapahtumatietoja päivitetään lähempänä ajankohtaa. Ilmoittautumista tapahtumaan ei tarvita.