Metsälehto

Metsälehdon vanha saunarakennus alkoi olla jo niin huonokuntoinen, että tuli tehdä päätös, korjataanko vanhaa vai tehdäänkö uusi.
Vanhan korjaustakin mietittiin, mutta lopulta 2.6.2016 yleisessä kokouksessa tehtiin päätös uuden rakentamisesta . Siitä on käyttäjille iloa pitkäksi aikaa ja saatiin hyvät tilat saunomiselle sekä takkatuvalle.
Alkoi kiivas suunnittelu ja paperityöt. Uuden saunarakennuksen mahdollisti Ravakan tuki sekä valtava määrä talkootunteja. Se kannatti, joulukuussa talkoolaiset jo pääsivät nauttimaan uuden saunan löylyistä.
Metsälehdon saunalla viihtyy niin kesällä kuin talvellakin. Silloin kun saunalla ei ole kaikille avoimia suvi- tai talviuinteja, muita tapahtumiamme, vuokraamme sitä kulujen kattamiseksi. Yhdistyksille oiva kokouspaikka tai vaikka perheelle mukavaa ajankulua makean veden äärellä.
Lisätietoja saat Metsälehdon saunan esitteestä ja kuviakin löytyy. Saunaprojektiin olemme koonneet kuvia eri rakennusvaiheista.
Tervetuloa nauttimaan olosta kauniissa maisemissa, luonnon rauhassa!

KÄYTTÖÖNOTTO METSÄLEHDON SAUNALLA 11.12.2016 

Tällä viikolla tehty käyttöönottotarkastus mahdollisti sen, että talkoolaiset pääsi porukalla nauttimaan kättensä työstä. Kyllä kelpasi nauttia löylyistä ja välillä pulahtaa avantoon. Vaikka sauna onkin uusi, siellä on säilynyt oma tuttu tunnelmansa, kiukaan lasiluukusta loistava tuli ja iloinen puheensorina. Tätä onkin jo kaivannut! Takkatuvan puolella maistui niin suolaiset kuin makeatkin herkut.

Saunaprojekti -sivulla on lisää kuvia uudesta saunarakennuksesta ja projektin vaiheista.

 


20161211-talkoolaiset


 

 Viimeinen kuva Metsälehdon vanhasta saunasta ennen purkua.

Metsälehto_vimppa