Pyöräily

SUNNUNTAIN MAASTOPYÖRÄILY AIKAISTETAAN ALKAVAKSI KLO 15!
Vakka-Suomen Ladun maastopyöräilijät lähtevät 25.9. alkaen sunnuntain viikoittaiselle pyörälenkille jatkossa jo klo 15 , pimenevien iltojen vuoksi. Lähtöpaikka on sama tuttu  pingviini patsaiden kohdalta Ruokolanjärven rannalta. Aika vaihdettu pyöräilijöiden omasta toiveesta.
Maastopyörälenkille voi lähteä matalalla kynnyksellä ja ensikertalaisetkin otetaan erittäin mielellään reitille mukaan.
Tervetuloa mukaan 🚴🚴
Lisätiedot: V-S Ladun pyöräilyohjaaja Timo Majuri 040 7427222

 

EKIN PATIKKA PYÖRÄILIJÖILLÄ HÖYSTETTYNÄ, KÄVELYKIPINÄ SEKÄ KILOMETRIKISA METSÄLEHDON SAUNALLE 7.5.2022

 

Talviuintikauden päätöstä päästään viettämään pitkästä aikaa patikoiden Metsälehdon saunalle. Yhteislähtö Segerin pihalta (Merilinnuntie 1) lauantaina 7.5.2022 klo 11:00, myös pyöräilijät.

Reitti kulkee pitkin polkuja, metsiä ja metsäteitä. Osittain kuljetaan myös tietä pitkin. Matkalla pidetään kaksi taukoa ja jokainen varautuu omin eväin. Kannattaa myös ottaa tauon ajaksi lämmintä vaihtovaatetta sekä istuinalusta. Matkan pituus noin 15 km.

Yhdistyksen puolesta on vetäjä mukana ja pidetään myös huoli, että kaikki pysyvät vauhdissa mukana ja edetään sen mukaan.

Perillä pientä purtavaa ja myös sauna on lämmin. Saunavarusteita ei tarvitse kantaa matkalla mukana, vaan ne voi jättää Segerin pihalla autoon, jolla kulkeutuvat perille.

Tapahtuma on kaikille avoin, eikä ole riippuvainen siitä, oletko käynyt talviuinnissa tai et, vaan kaikki patikoinnista ja kävelystä kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Voit myös toki hypätä, vaikka pyörän selkään ja polkaista Metsälehdon saunalle uimaan ja saunaan.

Patikointi osuu sopivasti Kävelykipinä sekä Kilometrikisa pyöräilyn ajankohtaan, joten tämä on samalla siihen liittyvä tapahtuma. Ilmoittautua näihin kumpaankin voi Vakka-Suomen Ladun joukkueeseen ja niistä tulee vielä ohjeet ja tarkempaa tietoa myöhemmin. Päivitetään myös tähän tapahtuma ilmoitukseen.

Maastopyöräilijöille suunnitteilla myös samaan ajankohtaan pyöräily Metsälehdon saunalle, tarkennetaan vielä aikataulua ym. tietoja tästä.

Ilmoittautuminen puh. 040 0810100 (Anita), niin tiedetään järjestää kävelijöille riittävästi paluukuljetuksia sekä varaamaan evästä perille.

Lisätietoja tapahtumasta voi halutessaan kysellä puh. 041 4625420 (Marianne)

Lisätiedot pyöräilijät puh. 040 7427222 (Timo)

 

Tervetuloa isolla joukolla patikoimaan ja pyöräilemään, toivottelee V-S Ladun porukka!

 

 

 

MAASTOPYÖRÄILYN YHTEISLENKIT JATKUVAT SUNNUNTAINA 2.5.2021 KLO 12.

 

Vakka-Suomen Ladun matalankynnyksen maastopyöräilyt sunnuntaisin klo 12:00
Kokoontuminen Pingviinipuistossa, Ruokolanjärven rannalla.

Vetäjänä ja yhtenä ohjaajana Suomen Ladun koulutettu maastopyöräilyohjaaja Ville Pirilä, pirila77@gmail.com, p. 040 8282500. Mukaan voi hyvin lähteä, vaikka ei olisi aiempaa kokemusta maastopyöräilystä. Lenkeillä ajetaan sen mukaan, minkä tasoisia osallistujia on mukana. Vaatetus kannattaa valita sään mukaan ja kypärän käyttö on turvallisuuden vuoksi edellytys osallistumiselle. Myös suojuksien käyttö on suositeltavaa, esim. ajohanskat.

Suomen Ladun/Vakka-Suomen Ladun tapahtumissa on voimassa tapaturmavakuutus ja vastuuvakuutus. Osallistujilla on suositeltavaa olla myös oma kattavampi tapaturmavakuutus.
Seuraa ilmoitteluamme myös kotisivuilla
Yhteislenkeille saa osallistua vain terveenä ja osallistujien on huolehdittava riittävistä turvaväleistä sekä noudatettava annettuja ohjeita!
Tervetuloa mukaan hauskan harrastuksen pariin!

 

MAASTOPYÖRÄILY HARRASTUKSENA

Kiinnostaako maastopyöräily? Harrastuksen aloittamisen kynnystä voi madaltaa osallistumalla ohjattuihin tapahtumiin. Myös jo kokeneemmille harrastajille yhdessä pyöräily voi antaa uusia mukavia kokemuksia. Kokeneen kouluttajan ohjauksella harrastuksesta saa usein enemmän irti, lisää taitoa, tietoja ja turvallisuutta. Yhdistyksemme pyöräilyohjaana toimii Ville Pirilä, joka on Vakka-Suomen Ladun tukemana kouluttautunut monipuolisesti tähän tehtävään, ja on kokenut lajin pitkäaikainen harrastaja.

Suomen Ladun jäsenillä on tapaturmavakuutus Suomen Ladun ja jäsenyhdistysten tapahtumissa.  Muutkin kuin jäsenet ovat tervetulleita pyöräilytapahtumiin, mutta ei-jäsenet huolehtivat itse vakuutusturvastaan.

Jos kiinnostus lajiin heräsi, tai muuten vaan haluat lisätietoa harrastuksesta, ota rohkeasti yhteys Villeen: pirila77@gmail.com, puh. 040 8282500