Pyöräily

MAASTOPYÖRÄILYN YHTEISLENKIT TIISTAISIN KLO 18.

Lähtö klo 18 Ravintola Prykin viereisen lasikopin luota (Vakka-Suomenkatu 19) Vetäjänä maastopyöräilyohjaaja Ville Pirilä, pirila77@gmail.com, puh. 040 8282500. Vakka-Suomen Ladun jäsenillä on tapaturmavakuutus Suomen Ladun ja jäsenyhdistysten tapahtumissa. ei-jäsenet huolehtivat itse vakuutusturvastaan. Tervetuloa mukaan!

Jussi Arola teki hyvän jutun tästä torstain pyöräilystä, kannattaa lukea! Löytyy osoitteesta: http://ukinyt.fi/wordpress/arkistot/3597   tässä pari Jussi Arolan kuvaa, vasemmalla Ville Pirilä. Kiitos kaikille osanottajille ja kiitos Arolalle!

 

MAASTOPYÖRÄILY HARRASTUKSENA

Kiinnostaako maastopyöräily? Harrastuksen aloittamisen kynnystä voi madaltaa osallistumalla ohjattuihin tapahtumiin. Myös jo kokeneemmille harrastajille yhdessä pyöräily voi antaa uusia mukavia kokemuksia. Kokeneen kouluttajan ohjauksella harrastuksesta saa usein enemmän irti, lisää taitoa, tietoja ja turvallisuutta. Yhdistyksemme pyöräilyohjaana toimii Ville Pirilä, joka on Vakka-Suomen Ladun tukemana kouluttautunut monipuolisesti tähän tehtävään, ja on kokenut lajin pitkäaikainen harrastaja.

Suomen Ladun jäsenillä on tapaturmavakuutus Suomen Ladun ja jäsenyhdistysten tapahtumissa.  Muutkin kuin jäsenet ovat tervetulleita pyöräilytapahtumiin, mutta ei-jäsenet huolehtivat itse vakuutusturvastaan.

Jos kiinnostus lajiin heräsi, tai muuten vaan haluat lisätietoa harrastuksesta, ota rohkeasti yhteys Villeen: pirila77@gmail.com, puh. 040 8282500