Retkeily

EKIN PATIKKA PYÖRÄILIJÖILLÄ HÖYSTETTYNÄ, KÄVELYKIPINÄ SEKÄ KILOMETRIKISA METSÄLEHDON SAUNALLE 7.5.2022

 

Talviuintikauden päätöstä päästään viettämään pitkästä aikaa patikoiden Metsälehdon saunalle. Yhteislähtö Segerin pihalta (Merilinnuntie 1) lauantaina 7.5.2022 klo 11:00, myös pyöräilijät.

Reitti kulkee pitkin polkuja, metsiä ja metsäteitä. Osittain kuljetaan myös tietä pitkin. Matkalla pidetään kaksi taukoa ja jokainen varautuu omin eväin. Kannattaa myös ottaa tauon ajaksi lämmintä vaihtovaatetta sekä istuinalusta. Matkan pituus noin 15 km.

Yhdistyksen puolesta on vetäjä mukana ja pidetään myös huoli, että kaikki pysyvät vauhdissa mukana ja edetään sen mukaan.

Perillä pientä purtavaa ja myös sauna on lämmin. Saunavarusteita ei tarvitse kantaa matkalla mukana, vaan ne voi jättää Segerin pihalla autoon, jolla kulkeutuvat perille.

Tapahtuma on kaikille avoin, eikä ole riippuvainen siitä, oletko käynyt talviuinnissa tai et, vaan kaikki patikoinnista ja kävelystä kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Voit myös toki hypätä, vaikka pyörän selkään ja polkaista Metsälehdon saunalle uimaan ja saunaan.

Patikointi osuu sopivasti Kävelykipinä sekä Kilometrikisa pyöräilyn ajankohtaan, joten tämä on samalla siihen liittyvä tapahtuma. Ilmoittautua näihin kumpaankin voi Vakka-Suomen Ladun joukkueeseen ja niistä tulee vielä ohjeet ja tarkempaa tietoa myöhemmin. Päivitetään myös tähän tapahtuma ilmoitukseen.

Maastopyöräilijöille suunnitteilla myös samaan ajankohtaan pyöräily Metsälehdon saunalle, tarkennetaan vielä aikataulua ym. tietoja tästä.

Ilmoittautuminen puh. 040 0810100 (Anita), niin tiedetään järjestää kävelijöille riittävästi paluukuljetuksia sekä varaamaan evästä perille.

Lisätietoja tapahtumasta voi halutessaan kysellä puh. 041 4625420 (Marianne)

Lisätiedot pyöräilijät puh. 040 7427222 (Timo)

Tervetuloa isolla joukolla patikoimaan ja pyöräilemään, toivottelee V-S Ladun porukka!