Kävelytapahtumat

EKIN PATIKKA 6.5.2023 SEKÄ PUUTALKOOT
Tänään on ollut tapahtumien päivä. Ekin patikalle lähdettiin aurinkoisessa kelissä klo 11 Segerin pihalta. Matka sujui hyvin, Hiunjärven maisemista jatkettiin kohti Metsälehdon saunaa. Nautittu välillä eväsrepun antimista, porkkanakasakin matkalla oli, sitä ei tarina kerro, popsiko niitä joku.
Osa porukasta, jotka eivät lähteneet patikalle, menivät edeltä jo saunalle ja puita pilkottiin niin klapikoneella kuin kirveelläkin ja pinottiin kuivumaan.
Kun patikoijat pääsivät perille, oli tarjolla pientä purtavaa, osa tosin suuntasi suoraan klapihommiin, käy se loppuverryttely niinkin.
Saunan lämpö ja virkistävä vesi kruunasi tämän päivän, mukava päivä kuulemma takana!
Lämmin kiitos kaikille osallistujille!

EKIN PATIKKA 6.5.2023 LÄHTÖ KLO 11:00

Talviuintikauden päätöstä vietetään jo tuttuun tapaan, patikoimalla Metsälehdon saunalle. Yhteislähtö Segerin pihalta (Merilinnuntie 1) lauantaina 6.5.2023 klo 11:00.

Reitti kulkee pitkin polkuja, metsiä ja metsäteitä. Osittain kuljetaan myös hiekkatietä pitkin. Patikoinnin lomassa pidetään kaksi taukoa. Jokainen varautuu omin eväin. Tauon ajaksi on hyvä varata lämmintä vaihtovaatetta sekä istuinalusta. Matkan pituus noin 15 km. Yhdistyksen puolesta on vetäjät mukana. Matkalla pidetään huoli, että kaikki pysyvät vauhdissa mukana ja edetään sen mukaisesti.

Perillä on varattu pientä purtavaa ja myös sauna on lämmin. Saunavarusteita ei tarvitse kantaa patikalla mukana, vaan ne voi jättää Segerin pihalla autoon, jolla ne kulkeutuvat perille. Tapahtuma on kaikille avoin, eikä ole sidoksissa siihen, oletko käynyt talviuinnissa vai et. Eli kaikki patikoinnista ja kävelystä kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Ilmoittautuminen puh. 040 0810100 (Anita), niin tiedetään järjestää kävelijöille riittävästi paluukuljetuksia sekä varaamaan evästä perille. Lisätietoja tapahtumasta voi halutessaan kysellä puh. 041 4625420 (Marianne)

Tervetuloa isolla joukolla patikoimaan, toivottelee V-S Ladun porukka!

dav
KÄVELYKIPINÄ 2022
Tule mukaan Vakka-Suomen Ladun joukkueeseen ja osallistu omalla tavallasi. Kävely on tarpeellista ja hyödyllistä kaikille ihmisille joka päivä! Kävelykilometrikisa on osa Tahko Pihkala -seuran ja Suomen Ladun Kävelykipinä -kampanjaa, joka haastaa kaikki suomalaiset kävelemään.
🚶🏻 Pienikin kävely parantaa sekä kehon että mielen kuntoa.
🚶🏻 Kävely sopii jokaiselle
🚶🏻 Kävely on maailman yksinkertaisinta ja helpointa liikuntaa
🚶🏻 Kävely on helppo ilmastoteko – vaihda autoilu lihasvoiman käyttöön
🚶🏻 Kävely on olennainen osa joukkoliikenteen käyttöä. Jää pari pysäkkiä aikaisemmin pois ja lisää kävelyä entisestään
Kävelykipinän kampanja-aika on 1.5.-31.9. Kävelyn ilosta saa kuitenkin nauttia koko vuoden ympäri!
Mukaan Vakka-Suomen Ladun joukkueeseen pääset sivulta https://kavelykilometrikisa.fi ja sieltä kohta Liity joukkueeseen.
Joukkueen nimin on Vakka-Suomen Latu
Joukkuetunnus on V-S Latu kävelee
Jos olit mukana Kävelykipinässä viime vuonna, niin voit käyttää omaa samaa tunnustasi, jolla silloin kirjauduit sisään.
Viime vuonna joukkue käveli yhteensä 2 357,4 km ja bensaa säästettiin 165 litraa. Eiköhän laiteta tänä vuonna reilusti paremmaksi!
Ekin patikka Metsälehdon saunalle pyöräilijöiden kera on osaltaan Kävelykipinään ja Kilometrikisaan liittyvä tapahtuma, lue lisää kotisivuilta https://vakkasuomenlatu.suomenlatu.org/lajit/retkeily, vielä ehtii hyvin ilmoittautua mukaan niin V-S Ladun joukkueisiin kuin tapahtumaankin!
Tervetuloa mukaan!