TULEVIA TAPAHTUMIA

Tervehdys!
Tässä on pieni tiivistelmä kevään tulevista tapahtumista ☺️
👉 Puutalkoot Metsälehdon saunalla. Pihalla on jo valmiina puita odottamassa. Talkoissa apuna klapikone, mutta kirveelläkin osa pilkotaan, erittäin hyvää hyötyliikuntaa. Päivä tarkentuu myöhemmin, joten kannattaa seurata ilmoittelua.
👉 Talviuintikauden päättää Ekin patikka. Lähtö on tuttuun tapaan Segerin pihalta. Reitti kulkee metsäpolkuja ja hiekkateitä pitkin Metsälehdon saunalle. Matkaan jokainen varautuu omin eväin ja olemme pitäneet matkalla kaksi taukoa. Matkaa kertyy noin 14 km. Tämäkin tapahtuma on kaikille avoin, eikä ole sidottu siihen oletko käynyt talviuinnissa tai et 🙂 Perillä pientä purtavaa ja tietenkin sauna lämpimänä. Uimakassin saa auton kyytiin Segerin pihalla, ei tarvitse kantaa koko matkaa mukana. Päivä ja tarkemmat tiedot tarkentuu myös myöhemmin, mutta osuu huhti-toukokuun vaihteen tienoille viikonloppuun.
👉 13.5. Luontoretki Hakkeenpäähän. Luontopolku on mukava, helppokulkuinen ja samalla kulttuuripolku. Reitin pituus on 5,5 km. Perillä on Klasun laavu, jossa tulentekopaikka ja löytyy myös siisti puucee. Tulossa myös yhteiskuljetusta/kimppakyytiä. Toteutus Vakka-Suomen Sydänyhdistyksen, Laitilan-Pyhärannan Sydänyhdistyksen ja Vakka-Suomen Ladun kanssa.
👉 18.5. Helatorstain metsäkirkko Kasarminlahden laavulla. Suosituksi muodostunut tapahtuma, jossa paikalla myös seurakunnan edustaja. Yhteislähtö on urheilukentän parkkipaikalta klo 14:15 ja tapahtuma laavulla alkaa klo 15. Tarjolla kahvit, joka on keitetty nokipannussa.
👉 Kevään aikana tulossa myös maalaustalkoot Metsälehdon saunalla Haimiossa. Saunarakennuksen pintakäsittely ulkopuolelta. Myös uusi grillikota kaipaa maalia pintaan.
👉 Maastopyöräily jatkuu omalla paikallaan sunnuntaisin klo 15 ja lähtöpaikka on Ruokolanjärven rannan pingiivipatsaiden vierestä.
Talviuintia jatketaan huhti-toukokuun vaihteen tienoille, jonka jälkeen siirrytään lennossa suviuinnin pariin. Suviuinti illat ovat tiistaisin klo 18 alkaen, jolloin sauna on lämmin.
Kaikista tapahtumista tulee lisää infoa lähempänä ajankohtaa someen sekä paikallislehteen. Myös mahdollisista muutoksista samoin.
Tapahtumamme ovat kaikille avoimia eli kaikki ovat tervetulleita mukaan!
Tavataanhan näiden parissa! 😊