RAKASTU TALVIUINTIIN TAPAHTUMA ONNISTUI HIENOSTI!

Aamulla näytti keli huonolta, mutta taivas selkeni ja saimme jopa nauttia auringosta Rakastu talviuintiin tapahtumassa. Ei yhtään hassumpi ollut auringonlaskukaan.
Tapahtuman alussa paikalle saapui mm. Niina Valkonen, hän oli pari vuotta jo harkinnut avantouintiin lähtöä ja hän olikin ystävän kanssa sopinut tulosta Rakastu talviuintiin tapahtumaan. Ystävä ei päässytkään mukaan, mutta hän päätti silti lähteä paikalle. Käytiin ensin läpi paikkoja ja vähän avantouinnin käytäntöjä ja hetken päästä hän jo pulahtikin suoraan pukukaapilta avantoon ennen saunaan menoa. Haasteelliseksi homman teki aika kova tuuli, joten siinä todettiinkin, että tästä eteenpäin onkin sitten homma helpompaa, kun tuulinen sää on ensikertalaisella selätetty. Niina kertoi, että olo oli hyvä avannossa käynnin ja saunan jälkeen ja jatkossa tarkoitus tulla uudelleen. Juttu luisti hyvin takkatuvan lämmössä, unohtui siinä sitten kuvakin ottaa.
Uusia uimareita olivat myös Johanna Jäväjä, Heini Aaltonen ja Mervi Louhevaara, jotka iloisena hymyssä suin peukuttivat avantoreissulla. Taitaa se avantouinti jatkua heilläkin. Hyvä fiilis ja olo oli heilläkin jälkikäteen ja näin sanoivat useat muutkin.
Tapahtumassa kävi kiitettävästi henkilöitä, jotka eivät aiemmin olleet paikalla käyneet ja tapahtuma-aikana paikalla kävi lähes 40 hlöä. Kynnys lähteä kokeilemaan uutta harrastusta on matalampi, kun on järjestetty sitä varten oma tapahtuma.
Saunan ja uinnin jälkeen oli mukava istahtaa takkatupaan vielä hetkeksi kahville ja glögille tai grillikodalle makkaranpaistoon.
Arvonta suoritettiin tapahtuman lopuksi ja viimeistään huomenna menee viesti heille, joita arpaonni suosi.
Järjestäjien puolesta iso iso kiitos teille kaikille, jotka paikalle tulitte ja silmin nähden tyytyväisen oloisena avannon ja saunan jälkeen palailitte takkatuvalle! Tästä on hyvä jatkaa ja eiköhän ensi sunnuntaina taas nähdä!