YHDISTYKSEN KEVÄTKOKOUS 9.4.2022

Eilen vietettiin yhdistyksen kevätkokousta Uimahallin kokoustilassa. Aamulla oli maa valkoinen lumisateen jäljiltä, mutta siitä huolimatta kokoustilaan kiikutettiin myös kajakki. Ensin hoidettiin kokousasiat ja sen jälkeen Matti Talvinen kertoi melonnasta ja siihen liittyvistä asioista, kuten eri tyypin kajakeista, esim. minkä tyyppinen sopii parhaiten aloittelevalle. Saatiin myös esimerkkiä siitä, miten rannasta kajakkiin siirrytään melaa apuna käyttäen.
Monella voi olla mielessä uuden harrastuksen aloittaminen, mutta ei arvaa yksin lähteä ja kokeilla. Löytyy varmaan myös niitä, jotka jo melontaa harrastavat, mutta olisi mukavampaa ja turvallisempaa lähteä porukalla, vaikka kerran viikossa nauttimaan maisemista meloen. Jos kokoontuminen on säännöllistä, ei mielellään jätä sitä väliin ja tulee helpommin lähdettyä liikkeelle.
Kyllä kokousväestäkin löytyi halukkaita alkeita opettelemaan ja testailemaan uutta, jahka ne kesäkelit sieltä koittavat.
Miten on, kiinnostaisiko sinua?
Jos vastasit kyllä tai kytee pienikin kipinä, että olisi mukava kokeilla, ota rohkeasti yhteyttä Mattiin puh. 040 0640656
Meistä olisi tosi mahtavaa, jos saataisiin melonta meidän yhdistyksemme lajiksi, edellisestä kerrasta onkin monen monta vuotta, kun tämä laji ollut toiminnassa mukana