Leader Ravakka oli vieraana suviuinnissa

V-S Ladun Metsälehdon saunan suviuinnissa tiistaina 28.7. oli mukana Leader Ravakasta Mimmi Virtanen. Hänellä oli mukana Ravakan kolmen kysymyksen kyselylomakkeita, johon uimarit pääsivät laittamaan ajatuksia siitä, miten aluetta voisi kehittää. Kyselyn voit suorittaa myös netissä osoitteessa www.ravakka.fi/vaikuta
Kahvittelun lomassa keskusteltiin myös siitä, mitä kehitysideoita V-S Ladun porukalla on saunarakennuksen pihapiirissä. Uutta saunarakennusta tehtiin neljä vuotta sitten Leader Ravakan tuella ja intoa sekä kehitettävää riittää edelleen.
Ilta meni mukavasti ja juteltavaa riitti paljon. Tuulikin tyyntyi ja saimme nauttia ihanasta auringonpaisteesta ja rauhallisuudesta, joka Metsälehdon saunalla on, siellä ei liikenteen melut häiritse.
Vaikka vesi on jo hieman viilentynyt, se ei menoa haitannut, saunassa on reilusti tilaa ja sieltä saa ihanan pehmoiset löylyt!
Kiitos Mimmille sekä kaikille uimareille, myös ensikertalaisille. Tervetuloa uudelleen!