Metsälehdon saunan suviuinti ja vuokraus asiaa!

 

Vakka-Suomen Ladun Metsälehdon saunalla on kesäisin järjestetty kaikille avoimia suviuinteja. Koronan vuoksi emme ole vielä niitä aloittaneet, mutta suunnitelmista tämän mahdollistamiseksi on jo käyty. Tiedotamme tästä lisää heti, kun päätökset tämän suhteen on tehty.

Metsälehdon saunaa myös vuokraamme, ensisijaisesti perheille ja yhdistyksille. Metsälehdon esitteen löydät kotisivuiltamme, samoin ajo-ohjeet. Esitteestä löytyy tietoa vuokraukseen liittyvistä yksityiskohdista sekä yhteystiedot varausta hoitavalle henkilölle.

Saunan vuokrausta hoitaa Päivi Nurminen ja hän ottaa varauksia vastaan arkisin mieluiten klo 9 – 18
V-S Ladun numero 0440 755789 tai varanumero 050 3060775

Vallitsevan tilanteen vuoksi, jos sinulla on vähänkään flunssan tms. oireita, silloin ei tietenkään saa saunalle mennä. Jokainen myös huolehtii nyt erityisellä huolella siisteydestä, ja sen lisäksi me käymme vuokraajien välissä desinfioimassa kriittisimmät paikat.

 

https://vakkasuomenlatu.suomenlatu.org/metsalehdon-sauna/metsalehdon-saunan-esite

https://vakkasuomenlatu.suomenlatu.org/metsalehdon-sauna/ajo-ohje-metsalehdon-saunalle