Nuku yö ulkona!

HUOM! HUOM! RALLIN VUOKSI ELKKYISTENTIE SULJETTU KLO 18:00 ASTI. REITTIÄ LEPÄISTENTIE-HAUKHARJA PÄÄSEE TULEMAAN PERILLE!

Nuku yö ulkona on Suomen Ladun valtakunnallinen tapahtuma ja Suomen Latu haastaa lauantaina 31.8. 2019 suomalaiset nukkumaan yönsä ulkona.

Meillä tapahtuman pääpaikkana toimii Vakka-Suomen Ladun Metsälehdon sauna.
Metsälehdon saunalle voi tulla lauantaina klo 17 alkaen ja jokainen tuo omat varusteet (teltan, makuupussit, alustat, saunomisvarusteet ym) ja myös oman muonituksen sekä juomaveden. Jokainen kuljettaa pois omat jätteet. Lämmitetään sauna, uidaan, pelataan frisbeegolfia, grillausta (huomioiden mahdollinen metsäpalovaroitus) ym. yhteistä puuhaa. Sunnuntaina tapahtuma päättyy viimeistään klo 15.

Ilmoittautuminen mukaan tapahtuu kommentoimalla tämän tapahtumailmoituksen alle tai sähköpostilla osoitteeseen marianne.viholainen@gmail.com. Ilmoitathan siinä tuletko paikan päälle vai nukutko muualla esim. kotona, mökillä, parvekkeella tms. sekä montako henkeä yöpyminen koskee. Tapahtuma sopii koko perheelle.

Lisätiedot: Marianne Viholainen, 0414625420 tai sähköpostilla ylläolevaan osoitteeseen.

Muista myös fb-sivumme: https://www.facebook.com/vakkasuomenlatu/

Tervetuloa mukaan yöpymään!

Vakka-Suomen Latu ry.